top of page
Ruth taller (8).jpg

La tradició és qualitat

T'escolto, interpreto les teves idees i creo la teva pròpia joia.

Plegades dissenyarem la joia que t'il.lusiona i que portaràs amb tu per sempre.

vine i cocreem

El taller familiar amb més de 25 anys d'experiència,la formació continuada i el carnet d'artesana avalen la meva reputació com a joiera. Truca'm i quedarem al taller on t'atendré amb calma i professionalitat.

 

Escoltaré amb atenció quina idea tens,la captaré i et faré algunes preguntes per anar ajustant les propostes d'entre les quals sortirà la teva joia única.

També pots portar el teu or, plata i pedres per cocrear plegades aquesta joia que imagines amb emoció. Et faré un pressupost ajustat i desglossat punt per punt perquè tinguis clar el preu de cada cosa. Aquest pressupost té una duració de tres mesos i només variarà en funció de la fluctuació de l'or ,de la plata i dels brillants.

Al cap d'uns dies et faré dues o tres propostes en forma de dibuix,de manera presencial al taller, o bé per mail o whatsapp,amb els pressupostos corresponents d'entre els quals podràs triar un model. Un cop em donis l'Ok em posaré a treballar i t'entregaré la teva joia acabada en uns 10-15 dies.

T'ofereixo la opció d'obtenir un document en format digital amb un reportatge fotogràfic del procés de treball perquè vegis com he fet la teva joia.

ruth-nadal-joies.jpg
Ruth taller (9).jpg

Sonia Hita

"La feina i l'atenció de la Ruth al seu encantador taller de Gràcia són inmillorables. Buscavem una joiera que transformés dues peces que ja teniem en les nostres aliances de casament. Vam trobar altres opcions on ens oferien canviar l'or que portavem per anells nous,però per a nosaltres era molt important que fonguéssin el nostre metall. La Ruth ho va entendre des del primer moment i va fer tot el possible per aconseguir-ho. Ens va assessorar amb detall per escollir com voliem els nostres anells i el resultat són dues peces úniques i perfectes.

A més la Ruth va fer fotos de tot el procés artesanal i ens les va enviar perquè les tinguessim de record. No podem estar més satisfets. Moltes gràcies Ruth!"

Duvan y Sonia_edited.jpg

testimoni

bottom of page