top of page

Liderar en femení

Reivindico l'encaix de la dona com a core de la societat. Crec que les dones no hem de lluitar per demostrar la nostra vàlua perquè és indiscutible que sense les nostres mans el món s'atura.

Des de la meva cadira de joiera artesana i empresària reclamo viure en femení. Em proposo donar la mà i ser còmplice d'altres emprenedores en tots els àmbits de la vida, de la feina i del dia a dia. Per compartir entre totes els bons i mals moments i tot allò que ens marca i que ens fa úniques. Per sentir cada senyal, cada cicatriu, cada arruga com un pas més del camí cap a l'autoestima, l'autoconeixement i l'autoconsciència.


"No estic acceptant les coses que no puc canviar, estic canviant les coses que no puc acceptar" Angela Davis

Des de les joies reclamo la dona real i lliure de clitxés i de normes no escrites; Exalto la dona orgullosa, valenta, lluitadora i lliure. Vindico la maduresa amb alegria i tendresa, i afirmo que la bellesa és l'experiència vital que ens ha fet tal com som, i que les arrugues són l'art del temps.


Vull compartir amb vosaltres que quan vaig esbossar la pàgina web, des del primer moment vaig tenir clar que les meves joies les havia de lluir una dona real, amb corbes, amb un cos esculpit per les experiències de la vida, empoderada i transformadora.

Aquesta dona és la Teresa, una dona autèntica, amb les idees molt clares i molt compromesa amb la defensa dels nostres drets. I vaig pensar en ella desseguida perquè em representa, perquè s'ha desprès dels cànons socialment imposats per ser només aquella persona que ella vol ser, i això té un valor incalculable.Per a mi la imatge de la valentia és molt poderosa, i les dones reals ho som. Tenim les emocions a flor de pell esperant trobar allò que ens vibra, que ens toca i que ens connecta; I quan descobrim allò que ens parla, que ens defineix i que ens potencia, ens ho fem nostre i ens hi unim com si fos un talismà.

Em reconforta i m'emociona recordar totes les dones que han trobat en el meu univers de propostes la joia de la seva vida, i que l'han convertit en una part de si mateixes. M'entusiasmo cada vegada que alguna d'elles m'explica com la fa sentir aquella peça única de la que es va enamorar i amb la que se sent tant genuïnament connectada.

I fem camí juntes, perquè aquestes experiències són el meu tresor.


Treballar en femení i crear xarxes entre professionals de tots els camps m'ha enriquit i m'ha permès formar un gran equip molt compromès i amb una connexió que va més enllà de l'àmbit laboral. Donant-nos visibilitat i confiant les unes en les altres fem xarxa i ens donem les mans per fer camí plegades i arribar més lluny.


En cap moment he pretès desmerèixer els nostres companys de vida sense els que tampoc podríem avançar en el nostre camí. A tots aquells homes que ens acompanyen i ens donen alè, que ens reivindiquen i sostenen, que ens senten a prop, moltes gràcies.


Aquesta web és aquí gràcies a la Vanesa Carrasquilla, la Elsa Espinós, la Raquel Puras, la Teresa Benet, la Jordina Benet, la Roser Nadal, la Fionna Viguer, el Carles Viguer, el Quim Nadal i el Carles Vives, i a totes vosaltres que em feu confiança.


21 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page