top of page

La joieria emocional

Updated: Sep 30, 2020

La joieria emocional és un concepte innovador que dóna a les joies un component humà que fa que connectin directament amb el cor i les vivències del client.



" La Joieria té el poder de ser aquesta petita cosa que et pot fer sentir única " Jennie Kwon


Temps enrere la societat entenia la joia com a un mer complement que embellia i ressaltava parts del cos essencials en la comunicació no verbal. Les joies parlaven de luxe, de riquesa, d'exclusivitat i d'estatus. Aquesta idea ha anat canviant i el concepte joia, ara és molt més complexe. Avui cal seduir el client ,cal crear llaços humans entre la joia i la persona que la comprarà.

Construir un univers al voltant de les joies que fas, és obrir la porta de les històries que t'envolten a tu com a creador i artesà; mostrar l'imaginari i els valors de la teva marca és vital per connectar amb el client de manera natural i genuïna.

Per emocionar has de creure i estimar el que fas, i canviar l'angle a través del que mires les peces que dissenyes i crees perquè avui, les joies han d'enamorar primer el client.

Des de la meva experiència, crec que cada peça de joieria està destinada a una persona en concret ,amb la que sorgirà la màgia i es produirà el "fletxasso". Aquest moment de connexió sensacional infinita crea un vincle inoblidable entre la joia, el client i la marca.

Viure la joieria transmetent emocions és fer obres d'art, és fer peces que inspiraran sensacions molt diferents depenent de la perspectiva de cada mirada.

En aquest primer article del blog et vull transmetre que el que em mou a fer joies ets tu. La inspiració pot arribar en qualsevol moment i per molts camins ,però tot allò que imagino, esbosso, dissenyo i creo al taller, té com a objectiu suggerir i provocar tota mena de sensacions i opinions. El meu repte final és aconseguir tenir feedback amb tu, perquè la teva visió m'ajuda a madurar el talent i a créixer com a artista. Els anys d'experiència com a joier serveixen de poc si no estic en contacte amb el públic. Empatitzar amb tu i conèixer la teva manera de pensar i de viure és el millor camí per arribar a ser memorable.

Gràcies per visitar la web i llegir el post, opina i pregunta'm el que vulguis!


Si t'ha agradat el post comparteix-lo perquè més gent conegui el concepte de joieria emocional.


 

Recent Posts

See All
bottom of page