top of page

Arriba la #yoregalotalentolocal Week

#yoregalotalentolocal és una plataforma que promou els dissenyadors, creadors, makers y petits artesans locals per fomentar l'economia circular, i el comerç sostenible i de proximitat, així com el consum conscient i la vida slow .El proper dilluns 14 de juny arrenca la #YRTLWeek (#yoregalotalentolocal week), una setmana dedicada a donar suport a les més de 80 petites marques que formen part del directori, i a fomentar el consum conscient i responsable.


Et convido a subscriure't a la newsletter de #yoregalotalentolocal abans del diumenge 13 de juny i així rebre un codi de descompte que podràs utilitzar per a comprar productes de qualsevol marca que pertanyi a aquesta revolució coral, també a Ruth Nadal Joies.Per a sumar-te a la #YRTLWeek has de:

  1. Subscriure't a la newsletter de la plataforma #yoregalotalentolocal

  2. Fer una ullada al directori

  3. Fer-te una llista de las marques que més t'agradin

  4. Utilitzar el codi descompte del 14 al 20 de juny i disfrutar de les creacions handmade locals, d'edició limitada, de comerç de proximitat i que donen suport a la sostenibilitat i a l'economia circular.


Recorda que no podràs comprar directament des de la plataforma, sinó que hauràs d'accedir a la web de la marca que prefereixis per usar el codi descompte en el producte que desitgis.

Aprofita aquest moment per descobrir les meravelles que creem y t'oferim les petites marques que formem part de #yoregalotalentolocal . Totes et convidem a consumir de manera conscient, fora del circuit de la fast fashion. Et proposem productes duradors, fets amb materials de qualitat, amb dissenys únics i exclusius creats amb passió, ofici i dedicació.


"Un futur sostenible es construeix a partir de la col.laboració, no de la competència"

Perquè val la pena consumir menys y millor, perquè conèixer les petites marques que van naixent al nostre entorn i que ofereixen productes magnífics i artesanals és descobrir el talent que ens envolta, i perquè contribuir a respectar y cuidar el nostre planeta ens fa sentir millor.

Sigues part d'aquesta revolució coral y consumeix #yoregalotalentolocal

Perquè hem de respectar els drets laborals i socials de tots, consumir de manera conscient i responsable ens fa formar part de la lluita social necessària . Saber on s'ha fet allò que comprem i en quines condicions ens permet decidir què consumim i perquè.


A partir del dilluns 14 i fins el diumenge 20 de juny, de la mà de #yoregalotalentolocal , t'oferiré de manera exclusiva un 5% de descompte en totes les meves peces perquè les disfrutis al màxim durant l'estiu. Aníma't a sentir el fletxasso i connecta de manera genuïna amb una joia, per sentir-la i fer-la teva.

Perquè una joia única pot fer que el teu outfit sigui memorable, i que estiguis vinculada per sempre amb aquell dia i aquell moment.

Troba la joia de la teva vida entre totes les peces que configuren el meu univers.


Recent Posts

See All

Comments


bottom of page